Med Blommor I Håret!



Midsommar vädret var väl lite upp och ner. Men dock inget regn vid midsommarfirandet på Annies gård och innan dess hade vi hunnit binda kransar till håret. Även papporna blev engagerade i arbetet och se så fina flickor vi fick!

      
Sen var det under lite mörka moln som vi genomförde den populära femkampen. Lite stänk blev det men inte så mycket mer än vattenballongerna orsakade. Vinnaren i år blev ett mixat lag som kallade sig för "Midsommar mix". Även att notera att "jumbolaget" som i år döpt sig därefter hamnade på 5:plats (efter en lång tid av sista plats placeringar). Nu ökar kraven!!

Midsommardagen hade vi tipspromenad med rekord många starter och kaffe och våffla efteråt. Sen avslutade vi med småstjärnorna, allsång och prisutdelning vid tretiden. Vår yngsta stjärna, Lina snart 3 år, sjöng ackapella 'bäbä vita lamm'  och då sken solen över oss.



 

Tyvärr blev det lite regn som avslutning på helgen, och endel fick nog tyvärr med sig våta tält hem. Men hoppas att den trevliga helgen förövrigt gjorde att det inte kändes för jobbigt.

Så tack för en trevlig midsommarhelg alla gäster som var här och bidrog till det. Och alla andra är välkommna till midsommar 2009 på Haverdals Camping.

// Anna-Lena och Stefan med personal

Kommentarer
Postat av: Angelica

Va´kul ide med bloggen. Fortsätt med den. Vi kommer snart och campar hos er (2 långa veckor kvar).

2008-07-03 @ 22:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0