Midsommar

Midsommar helgen var full av aktviteter, sång och dans. På midsommarafton hade vi den traditionella midsommardansen på Anniesgård. Både stora och små var med och dansade tillsammans, sista dansen blev den trationella raketen. Efteråt fick alla barnen glass! (Glassen sponsrade av Haverdals camping med). Sen var det uppdukat långbord på nästan varje gata inne på campingen. Mysigt att se alla samlade. Sen klockan 19.00 var det dags för 5-kampen. Många som var med och tävlade, Roligt. Alla kämpade på bra men vi fick ett vinnande lag. Lag Conny grattis till Er!

Årets roliga grenar var:
- spotta råtta
- Klädtråden
- Yatzy
- Blöta ringen
- Som en guldfiskMidsommardagen fortsatte vi med traditonerna. Tipspromenad kl 11.00, tror att vi hade rekord många deltagare, roligt att det är så många som vi utamana sig själva i våra kluriga men roliga tipspromenad.

kl 15.00 var det dags för talangjakt och skattjakt. Vi hade 4 duktiga talanger som underhöll oss med sång och dans. Sedan engagerade vi hela familjen i en skattjakt. Många duktigt lag var det, så domarna fick problem. Men tillsist enades domarna om två lag som fick tävla i vår roliga gren spotta råtta! :) Och då fick i ett vinnande lag: Malm-Lindkvist. Stort Grattis!! :)

Det tog inte slut där. klockan 17.00 var det dags för barnen att göra av men ännu mer energi på vår hoppborg. Det lektes för fullt på borgen.
TACK SÅ MYCKET FÖR EN HÄRLIG MIDSOMMAR!!
VÄLKOMNA TILLBAKA NÄSTA ÅR IGEN!
/ Personalen


Facebook

Ni har väl inte missat oss på facebook.
http://www.facebook.com/pages/Haverdals-Camping/117851614967959?closeTheater=1&sk=wall

Gå in och GILLA oss!! :)
Så får ni se allt skoj som händer hos oss!

Personalträff

Igår var det personalträff på camping alla glada medarbetade var samlade och fick lite information och rund vandring på området. Vi är ett härligt gäng på 12 personer som ska ge er den bästa semestern!! Mycket nyheter blir det för den här säsongen. Nya barnaktiviteter, glass kiosk och annat skoj.
Redan v. 26 har vi Aktivitets vecka den får ni inte missa händer något roligt varje dag hela veckan. Program kommer fram över.
Men först är det Midsommar med alla sina traditioner, som dans runt stången, Femkamp och tipspromenad.


Vi ser fram emot en härligt sommar med mycket sol och värme.
VARMA SOMMAR HÄLSNINGAR
Personalen :)


Hopp & Skoj Premiär

Barnen hade svårt att stå still när Hopp och Skojs Atraktioner fanns på plats hos oss söndagen 5 juni. Bungyjumpen och spidertornet va mycket om tyckta av barnen. Roligast va nog bungyjumpen när dem lärt sig att göra volter. Efter ett par volter var dem nog både yra och trötta men det hindrade inte barnen från att ställa sig i kön igen. Efter ett par varv i Sprider tornet fanns det inte heller så mycket ork kvar men efter någon minuts vila var de återhämtade och kunde klättra några varv till.

BÄST AV ALLT Är ATT ATRAKTIONERNA KOMMER TILLBAKA!! :D 1 gång i veckan från v.26 kommer dem till oss på Haverdals Camping.  


ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT TESTA STORA SOM SMÅ! för 40 kr får ni hoppa så mycket ni vill.


// Rebecca


Nu hyr vi ut allt vi har!!


Vi har nu hyresgäster i det mesta som går Eller vad sägs om att hyra ett rum i askkoppen??
De här små gästerna tyckte det var  bra,även om det inte var riskfritt
 


Det kan bli hur mysigt som helst! Tänka sig plats för 5.
Finns det hjärterum så finns det .......eller hur
Det är nu ledigt för nästa hyresgäst. De här små sötingarna har prövat
sina vingar.
Välkomna till Haverdal
PS.
Vi har större uthyrningsobjekt också

//Anna-Lena

RSS 2.0