I väntan på solen

I helgen har Halmstad bjudit på marinfestival med många vackra skepp, och i folkvimmlet en och annan sjöman. Det största skeppet kom från ryssland, Traditions fartyget Sedov, och var verkligen mäktigt.

  
Fakta:
Hon är ca 120 m lång vilket är dubbla längden jämfört med Ostindiefararen.
Hon tar 175 gäster ombord. Sedov byggdes ursprungligen i Kiel, Tyskland
1921 som lastfartyg men idag tränar hon kadetter från Universitet i
Murmansk, Saint Petersburg och Arkhangelsk.


Här på campingen har vi haft säsongens första spökjakt, som alltid är lika uppskattad. Nöjesbolaget bjöd på spännande spökhistorier därpå bar det ut att leta spöken, och visst fanns de där i mörkret, många skriiik blev det.


Vi har också haft helikpteruppstigning för en vecka sen Osterman helicopter AB var här och gav gästerna och haverdalsborna chans att se Haverdal från ovan och de hade fullt upp hela timmen de var här hos oss. De återkommer med en ny chans att flyga den 23/7 klockan 22.00, 200kr per person kostar det.


 
Avslutar dagens inlägg med lite nya bilder från veckans dukning i presentshopen "Under Takåsen"som har havstema. Välkomna till Haverdal och upplev det på plats!
  

Under Takåsen

Hittar Ni Campingens egen presentbutik med dito namn.
I butiken finner du marint, somrigt hantverk mm. Ny Inspirerade dukning varje vecka.
Här kommer lite bilder från butiken och veckans bordsdukning:

   

     Så glöm inte att göra ett besök i "Under Takåsen"
VÄLKOMNA att inspireras!
//Anna-Lena

Med Blommor I Håret!Midsommar vädret var väl lite upp och ner. Men dock inget regn vid midsommarfirandet på Annies gård och innan dess hade vi hunnit binda kransar till håret. Även papporna blev engagerade i arbetet och se så fina flickor vi fick!

      
Sen var det under lite mörka moln som vi genomförde den populära femkampen. Lite stänk blev det men inte så mycket mer än vattenballongerna orsakade. Vinnaren i år blev ett mixat lag som kallade sig för "Midsommar mix". Även att notera att "jumbolaget" som i år döpt sig därefter hamnade på 5:plats (efter en lång tid av sista plats placeringar). Nu ökar kraven!!

Midsommardagen hade vi tipspromenad med rekord många starter och kaffe och våffla efteråt. Sen avslutade vi med småstjärnorna, allsång och prisutdelning vid tretiden. Vår yngsta stjärna, Lina snart 3 år, sjöng ackapella 'bäbä vita lamm'  och då sken solen över oss. 

Tyvärr blev det lite regn som avslutning på helgen, och endel fick nog tyvärr med sig våta tält hem. Men hoppas att den trevliga helgen förövrigt gjorde att det inte kändes för jobbigt.

Så tack för en trevlig midsommarhelg alla gäster som var här och bidrog till det. Och alla andra är välkommna till midsommar 2009 på Haverdals Camping.

// Anna-Lena och Stefan med personal

RSS 2.0