Full fart vecka 26

Måndagen var det pyssel i växthuset. Barnen klippte och klistrade och gjorde vackra tändsticksaskar.
Tisdagen var det Trollens dag på campingen. Börjde dagen med pyssel i växthuset då vi gjorde stentroll. Många fina Troll i alla storlekar och former blev det.


Senare på eftermiddagen hade vi besök av trollet Trulle som tillsammans med barnen gjorde kottsoppa. Barnen inspirerade trollet trulle med många nya ingridienser till hans soppa. Barnen ställde frågor och lekte tillsammans med trollet. För att fylla på engerin så blev de lite fika.

På onsdagen var det fotokurs på campingen med Maria Berg. Många bra tips på hur man tar bättre foton. Även hur man löser vissa problem så som skuggor, blänkningar och massa andra små problem med fotograferingen.  Torsdagen bestod av Krabbfiske på stranden och Hopp&Skojs attraktioner. Många barn som var med på Krabbfisket. Krabborna var dock färre, men vi fick fångat en ialla fall. Men räkor kan ju vara ganska spännande att fånga det också. Dagen på stranden var ialla fall väldigt uppskattad fått många önskemål om att göra om det. Nästa gång hoppas vi på större krabbfångst.
På fredagen var det full koncentration i växthuset så det var sällskapsspel på schemat. Blev även lite kubb. Tack till alla barn som medverkat. Familjequiz lördagen var också mycket uppskattad.
Det som fick avsluta den här härliga veckan var Tipspromenaden. Många duktiga deltagare.
Vinnarna var
Vuxen: Janne Franssen
Ungdom: Linus engstöm
Barn: Olle Malm
Utslagsfrågan: Frida gustavsson

Grattis till er, pris finns att hämta i receptionen! :)

RSS 2.0