improvisations teater

Improviserades det förfullt med barnen. Vi hade besök av improvisationsteatern. Detta uppskattades mycket av både barn och vuxna.Helikopter uppstigning nr. 2

Om det var någon som missade första uppstigningen så fick ni en chans till att se haverdal från ovan. :)
Även denna gången blev de lite fina bilder.
Barnklubben har ni väl inte missat..

Varje tisdag hela sommaren har ni kunnat leka och busa tillsammans med barnklubben och måns. Har varit många barn som deltagit på de olika aktiviteterna det har varit bränboll, hinderbarnor, skattjakter, lekar, pyssel och mycket annat.
Här kommer lite bilder från hinderbanan den 25 juli.

Hoppborgarna

Var på besök hos oss 1 gång i veckan under hela sommaren här kommer lite härliga bilder från sommaren på alla glada, studsande barn.
Trollsommar

Vi hade en massa troll på besök hos oss den 22/7. Då var de trollsommarföreställning på campingen. Här kommer lite härliga bilder :)


Bamsegympa

3 gånger i sommar har ni haft chansen att gympa med bamse och hans vänner upp vid den stora scenen. Har varit full aktivitet för både vuxna och barn :)
Här kommer lite blider från de härliga passen.


Avslutade med lite skön avslappning.


Spökjakt

Den 20 Juli var det dags för säsongens sista spökjakt. Spökjakten har varit väldigt uppskattad alla säsonger. Iår fick vi utöka antalet platser från 15 till 25 för att det var så många som ville gå. Så vi hoppas att alla barn som ville fick chansen att gå.

Spökhistorier berättas för barnen innan vi tar en promenad i skogen där vi hoppas på att få se spöken.

Sånna här spöken kan man se om man har tur. ;) Buuu!

sim sala bim..

Gyklarna var också tillbaka hos oss iår och trollade :D man blir alltid lika förundrad av hur dom gör. Det magiska vattnet från idien glömmer man ju inte i första taget.. "hur gör dom egentligen". Barnen sitter klistrade framför scenen för att försöka förstå hur dom gör. Spännande!! :)


Kärt återbesök. clownen

Två gånger under säsongen hade vi besök av Clownen Ante. Lika populär i år han fångar verkligen barnen med sina galenskaper. Här kommer lite härliga bilder så förstår ni nog att barnen bara älskar honom :D  


RSS 2.0