Vernissage i växthuset/orangeriet

Kreativa veckan avslutades i söndags med en liten vernissage i vårt växthus/orangeri med lite mingel snacks o dryck. Här kommer lite bilder från den.
Här är dukningen en inspirerad av havet och en av sommaren

   

Nu börjar planerna för nästa säsongs kreativa vecka!

//Anna-Lena


Kreativa veckan

Fortsatte med Pappersvintage på tisdagen, onsdag gjöt vi i betong, torsdag dekorationskudde i hönsnät, fredagen var det smyckestillverkning som var dagens ämne. Veckan avslutades på lördagen med vintagekrans i värmen , men det gick bra när man höll till i skuggan. På söndagen hade vi en liten vernissage på alstren med lite lätt dryck och lite snacks. Tack alla som var med och gjorde veckan kretiv o ch rolig.
Här kommer lite bilder.
            


         

Säsongens kursinnehåll många fina alster blev det!

//Anna-Lena

 
Kreativa veckan

Kreativaveckan började vi med att göra havsänglar av snäckor och vindspel, här kommer några bilder

         

Allt kommer att visas upp på söndagens "venissage" det som inte har lämnat oss förstås. Det blir även en havsinspirerad dukning på söndag i orangeriet/växthuset
Alla är hjärtligt VÄLKOMNA!

//Aanna-Lena


Vilken Midsommarhelg!!!

Ganska länge sedan vi hade så fin helg trots att den var lite kylig. Midsommarafton firades med dans o sång kring midsommarstången och därefter glass. På kvällen var det dags för 5-kampen och den var jämn men det var den unga generationen som tog hem den i år genom team Wild Kids och i år kom ingen sist för vår prenumerant på sista platsen hade lämnat "walk over" och var nog på träningsläger på varmare breddgrader.  Midsommardagen började vi med tipspromenad o fika och rekordmånga deltagare-jätte kul. Fram på eftermiddagen fick vi njuta av talangfulla ungdommar TACK till Er alla. Vi avslutade med prisutdelning och godisregn enligt tradition. Det kommer alltid en skur som är uppskattad!!Här kommer lite bilder


            

                     Lekplats för stora o små

     
      Fem kampen.
             
             
             Duktiga talanger som underhöll oss på midsommardagen.
      

                     

Tack alla som bidrog till en lyckad midsommarhelg!! Ni som missade midsommarfirandet i Haverdal glöm inte att boka till 2011.  VÄLKOMNA!

//Anna-Lena & Stefan med familj o personal
      
             
          


RSS 2.0