Vilken Midsommarhelg!!!

Ganska länge sedan vi hade så fin helg trots att den var lite kylig. Midsommarafton firades med dans o sång kring midsommarstången och därefter glass. På kvällen var det dags för 5-kampen och den var jämn men det var den unga generationen som tog hem den i år genom team Wild Kids och i år kom ingen sist för vår prenumerant på sista platsen hade lämnat "walk over" och var nog på träningsläger på varmare breddgrader.  Midsommardagen började vi med tipspromenad o fika och rekordmånga deltagare-jätte kul. Fram på eftermiddagen fick vi njuta av talangfulla ungdommar TACK till Er alla. Vi avslutade med prisutdelning och godisregn enligt tradition. Det kommer alltid en skur som är uppskattad!!Här kommer lite bilder


            

                     Lekplats för stora o små

     
      Fem kampen.
             
             
             Duktiga talanger som underhöll oss på midsommardagen.
      

                     

Tack alla som bidrog till en lyckad midsommarhelg!! Ni som missade midsommarfirandet i Haverdal glöm inte att boka till 2011.  VÄLKOMNA!

//Anna-Lena & Stefan med familj o personal
      
             
          


Kommentarer
Postat av: Lasse

Hej !

Jajamensan träningslägret har varit förlagt till höghöjdsträning på ca:3000m ö.h.inkl.snitzel och öl.Så nu är man på topp.Synd bara att det är ett år till nästa femkamp.Skall göra vad jag kan för att behålla formen.

Varma hälsningar Lasse & Liz

2010-07-08 @ 19:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0