Musikquiz

Mycket uppskattad aktivitet vi har kört i sommar. Mysigt att sitta i växhuset tillsammans och gissa på musikfrågor. Många duktiga deltagare har vi haft i sommar så detta får vi upprepa :) Tack till alla som deltagit.


Spökjakt

Årets första Spökjakt var en riktigt succé. Var över 50 barn som deltog. Turen hade vi med oss också fick se massa spöken och alla barnen skrek så det måste ju vara ett bra tecken.  

  

Helikopterflygning

Måndagen den 11 Juli var det dags för säsongens första helikopterflygning. Många som vågade ta sig en tur och se Haverdal från ovan. Det är en häftig syn, härligkänsla att bara åka omkring och har man tur får man vara med om en härlig sväng som kittlar lite i magen.
Här kommer lite härliga bilder för Er som missat det.

Disco

Fredagen den 8 Juli var det disco på campingen. Detta var på initiativ av säsongsgästerna som ville hålla i detta. Det var väldigt uppskattat av både vuxna och barn ;) Mycket dans, musik, tävlingar och popcorn blev det. Här kommer lite härliga bilder.[Bixten förstöde Disco stämmingen som finns men ni ser ju att de har skoj ialla fall och det ju de vi vill visa.]

Pyssel, pimpar väskor..

Det var inte bara inspiration och pyssel för de vuxna vi pimpade väskor tillsammans med barnen på torsdagen. Barnen hade många bra idéer och bra fantasi så det blev många fina väskor. Vi han också med att göra små askar av papper och att barnen hade gjort askar förr va de ingen tvekan om massor av askar men fina dekorationer blev det.Full koncetration!


Men detta var ju inte allt, vi hade även Hoppborgar, tipspromenad, barnklubb och annat skoj på schemat under veckan 27.

veteranbil på besökDenna snygging rullade in på campingen, och vi kunde inte låta bli att ta lite fina foton.

Loppis inspiration

Vecka 27 var full av inspiration. Vi hade inspirationskväll inför loppisen och en uppföljande träffa där vi skapade nya saker av de fina loppisfynden som vi hittat. Vi gjorde fat av gamla glas och tallrikar. Vi använde oss va gammla pussel som vi snyggade till. Här kommer lite bilder på de fina fynden och de kreativa deltagarna.

Bild uppdatering..

Nu har den efterlängtade bild uppdateringen kommit upp i det tidigare inlägget. "Full fart vecka 26."
Snart kommer det en sammanfattning av sommaren också :)

RSS 2.0