"Fådda" lyktor

Ibland får man saker, ja så kan det vara. Jag har fått två fina gamla fotogenlampor av  Roland  som kommer från hans gård uppe på Varaslätten, tror att det var hans föräldragård. Känns lite kul eftersom jag själv bodde under ett antal år i
St Levene på Varaslätten. Allt har sin historia det är extra kul att veta den. Dom passar så fint i växrhuset .Fina va´  Tänk om jag kan få dom att lysa får kolla o m dom är täta.   
Tack Roland !

//Anna-Lena

Solnedgångar i Haverdal

Här är några exempel på hur solnedgången kan se ut i Haverdal:
Från stranden:


Från hamnen:


Solnedgång på skallen:


Nedgång på stranden:


Solnedgång på stranden:


Solnedgång i hamnen:


Solnedgång över Särdal:


Solnedgång på skallen:


Nedan även det Skallen:


Så vackert är det här i Haverdal!!
Välkomna att uppleva det på plats!!!

Anna-Lena & Stefan                                        Foto: Jennifer & Anders

Choklad-tipspromenad

Promenaden som vi hade var mycket lyckad! Det var många kluriga frågor, allt från vem som producerar mest kakao till hur många rutor en 180g marabou chokladkaka innehåller (rätt svar elfenbenskusten och 32st). Vinnarna vann.....
Det kunde köpas kladdkaka och kaffe i slutet av promenaden. Här är lite bilder från tipsormmenaden:
De senaste promenaderna nu så har vi avslutat med att man ska försöka lista ut vem en duktning är gjort till och kan därmed samla extrapoäng. Denna vecka var det Da Vinci (den sista måltiden), och Lotta på bråkmakargatan. Under här är hur det såg ut:
Tack till alla som deltog!
MVH
Haverdals Camping

Barnklubb

Idag (10/8) så hade vi barnklubb, och idag så var det lekar och tatuering med ansiktsfärg som gällde. Stort-plockpinn, utomhusdart-spel och så som sagt tatuering. Här är några exempel på hurtatueringarna blev:

                    

Alla är välkomna på våran barnklubb och den är gratis!
Med Vänliga Hälsningar
Haverdals camping

Barnklubben

Idag (måndag 3 aug.) var det tänk att alla barn skulle ner till stranden och ha sandslottstävling. Detta fick vi dock ställa in då vädret inte tillät det, istället så samlades vi i orangeriet/växthuset och pysslade och spelade spel. Här kommer lite blider  från detta event:


      

Imorgon (4 aug) så är det hoppborg klockan 17-18. Missa inte detta!


Choklad-Tipspromenad

VI tänkte bara påminna er om den tipspromenad vi ska ha onsdag. Temat är CHOKLAD.Efter tipspromenaden så finns kaffe och en chokladbit att köpa i växthuset.
 Missa inte detta!

RSS 2.0