Nu grönskar det!!!!!

Trollhasseln blommar för fullt 

 
                   

Och det grönskar för fullt!

VÅREN är här !!!! Härligt Va?

I helgen händer det mycket: det är Tur mässan i Göteborg, men vi ska inte delta i år men besök gärna Halmstad montern och mässan det brukar vara trevligt. Själv ska jag vara på påskmässa på Lilla Böslid utanför Halmstad mot Laholm, jag ska sälja hattar stråhattar som är sommarens "fluga"-  har man stråhatt i sommar så är man helt rätt ute!
eller inne! Ska bli kul att testa något nytt, jag ska nog ha en "hattdag" på campingen också. Bilder kommer efter helgen. Jag har gjort en installation också med påsktema som ska vara med på påskmässan -bild kommer. Det är hantverk,mat och trädgårdsutställare konstutställning mm, så har Ni vägarna förbi kom in och få lite vår o påskinspiration  Välkomna !!!!

//Anna-Lena


Gjutning o städning.

Nu har det börjat dra ihop sig. Har kommit igång med städning av servicebyggnaden, står på huvudet i skurhinken mest hela dagen

           


och Stefan gjuter sista golvet i nya servicehuset

                      
det är nya samlingsrummet som får ett slätt golv.


Det börjar ta form nu de flesta väggarna är uppe och rörmockare på G. Gert vår elektriker jobbar på hela tiden för att ligga i "fas"(på alla sätt). Sen är det solfångarna som ska på plats, lagom till vårsolen. Vi satsar på miljövänlig energi och ska  väl utveckla vårt miljötänk ännu mer efter hand.


Vid tangenterna Anna-Lena


Vilken helg

Trots att snötäcket fortfarande ligger ganska tjockt så anar man VÅR. Fåglarna har börjat sjunga och tittar man noga så finner man lite vårtecken, så skönt.
Ja man får titta nära, dom är inte stora men dom väcker vårkänslorna!

Så lite mer snö!!!


Tack för feedback på mina inlägg, det är såååå kul att få lite tecken på att det finns folk därute som läser mina små inlägg. Det gör mig glad.

//Anna-Lena

RSS 2.0