1- ÅRS Jubileum!!

Idag 28/3  fyller Haverdals campingblogg 1ÅR Tänkte jag skulle göra något kul av det, och vad är kul?-Jo att vinna är KUL såå -En tävling får det bli . Lägg en kommentar till detta inlägg om vad ni tycker om bloggen och var med och tävla om ett än så länge hemligt PRIS. Lämna mailadress så jag kan maila vid ev. vinst. Alla kan vara med och tävla. Tävlingen pågår en vecka (4/4-09)precis som kalaset!  Välkomna!
Ha en fortsatt trevlig helg!

Tryckfelsnisse var framme men nu är det rätt. Tack

//Anna-Lena & Stefan

Växthuset växer

"Växthuset växer upp" Det är lite av mitt skötebarn som formar sig, det ska bli så roligt när vi får detta klart. Ser fram emot att börja inreda och plantera!! Men oj vad kallt det är!!!! När man sitter inne och planerar vad man ska ut och göra så spricker det så fort jag kommer utanför knuten med näsan. Men snart kommer våren! Lite bilder bjuder jag på här!

Detta är ju bevis på att det finns hopp.  
Arbetet fortgår

//Anna-Lena

Premiär om en vecka


Nu är det bara en vecka kvar till nyöppning av Trädgårdskompaniets butik här i
Haverdal Ska bli så kul med ny butik.1:a April slår Anneli upp portarna.
Med Gunnel Carlsson från "Gröna Rum" 
som föredragshållare på öppningsdagen.
Återkommer med bilder från öppnandet, lite arbete återstår ju.
Men det blir fint !! Bra jobbat Anneli  o co och Lycka till !!

// Anna-Lena

1:a putten

Peter från citygolf var först ut med att putta på vår bana som han själv anlägger.Och kallt är det! Men snart blir det varmare.

//Anna-Lena

Avverkning

Efter en "semesterdag" på Turmässan!
Så fick Stefan tag i motorsågen!! Och vad mycket ris det blev!!!!
Och fler ska falla.

Vilken påskeld!!

//Anna-Lena

Strandinspiration

Som jag skrev i förra inlägget så kommer här några bilder från min strandispiraton på Turmässan
Min mening var att jag skulle suttit och arbetat med snäckor mm. men det blev inte riktigt så, fanns ingen ström till min limpistol -så handikappad man blev då!. Funderar på kurser i sommar är det något som är intressant? Svara gärna med ett inlägg.Tack.

    

 
Detta är havsänglar från haverdal. Jag hoppas det ger lite inspiration till vad man kan göra av snäckorna man plockar på semestern. Annars kan man köpa dom i min lilla presentbutik UNDER TAKÅSEN. Välkomna!

//Anna-Lena

Tur mässan

Så är Turmässan över för i år. Det var kul att vara med, så mycket folk!! Jag målade ansiktsmålning här kommer en bild på en av mina små "kunder" Tack Emilia för att jag fick fota dig Hoppas du och mamma hade en trevlig dag på mässan! Är ni i krokarna runt Halmstad så Välkomna in till vår camping!

     Så här fin blev Emilia när  hon var klar!

I Halmstad montern fanns Ann-charlotte med personal från turistbyrån och biljettcentrum och informerade besökarna om vårt vackra Halmstad och allt kul man kan hitta på här.

         

För barn och andra leksugna fanns det en stor sandlåda imitten av montern med härlig byggsand där man tävlade om en dag med livräddarna i Tylösand.Kul med besök av våra egna gäster i montern! Tack för en trevlig dag på Turmässan
Det kommer lite mer bilder på mina havsänglar och lite annan inspiration jag hade med på mässan i nästa inlägg.

//Anna-Lena , Stefan & Rebecca

Växthus

Nu har vi börjat mura upp grunden för växthuset samtidigt som arbetet fortgår i köket; här kommer lite bilder.

         
Och nu förbereder vi oss för TUR-mässan i Göteborg i morgon, ska hjälpa till i Halmstadmontern och representera campinggruppen i Halmstad. Jag ska tillsammans med Rebecca göra ansiktsmålning på barn och inspirera med snäckor och drivved. Välkomna dit och inspireras!! Bilder kommer efter helgen. Ha en skön helg!

//Anna-Lena & Stefan

Grönt gräs

Nu grönskar detOch nu börjar banorna att grönska också. Så kul att det är på gång!

         Dessutom ser väderprognosen bra ut. Inget regn på gång.

//Anna-Lena & Stefan

Mötesdag.

Idag har vi haft mötesdag. Hela dagen, började med GB glass sen Gustav med praktikant på Nöjesbolaget med vad det blir för aktiviteter. Sen kom Kompan som ska rita upp och planera lekplatsen  Här står Petra, Erik o Stefan och funderar på bra lösningar. Inte helt enkelt att få till, att täcka in många åldersgrupper.

Därefter annonsering i Lokalatidningen och dessemellan telefon och elektrikerbesök, så gick dagen!!!
Kul att få lite respons på mina inlägg, att någon läser! Tack- vi ses snart.

//Anna-Lena


VÄDER

Ja att vädret är omväxlande är inget man tvivlar på. Från snöstorm till  barmark & sol på 2 dagar. Ja VÅREN är på gång om än på slingriga vägar. Vilket väder vi haft i helgen !  riktigt bra arbetsväder och det har jag ju själv efterlyst så det  var bara att ta fram sekatören och ge sig ut!Skönta att få gjort detta. I morgon kommer grabbarna från Citygolf tillbaka och ska äntligen fortsätta med "Äventyret" så det är bara att hålla tummarna för att dom får bra arbetsväder också! 
Ha en bra vecka!

//Anna-Lena

Nytt staket

I helgen har vi haft regn men inte hela tiden så Stefan har kunnat köra jord till planteringarna på golfbanan, samtidigt som han har grävt ur för grunden till växthuset. (Bild kommer) Här kommer en bild på det nya staket som vi satt vid tältplatsen och fram till stuga 301.Vi blev jätte nöjda! Hoppas nu vi får bättre väder i veckan som kommer, vi behöver lite torrt  väder nu. Lägger in en bild på ett fynd jag gjort- är dom inte läckra?? 

                             

På återhörande
// Anna-Lena


RSS 2.0