Nu har triften blommat över

Sol, Sol sol från en klarblå himmel och inte en droppe regn på 5 veckor och en behaglig vattentemperatur men inte fullt så behagligt för växtligheten, så kom regnet  och Haverdal grönskar och blommar igen. Nu står midsommar för dörren och förberedelserna är i full gång......

Nedan en vacker vy från utsiktsplatsen "Skallen" i HaverdalUtkiksplatsen vid solnedgång

Midsommar programmet är nu spikat....  och även sommarprogrammet är snart klart att lägga in på hemsidan men nu först till midsommar med lite fina bilder från Annis Gård.

Midsommarafton:


Kl. 14.00              Dans kring midsommarstången Annies gård, alla hjälps åt att klä och resa stången. Ta med egen kaffekorg och ett glatt humör. Campingen bjuder alla barn på glass! (Annies gård ligger rakt ovanför campingen på andra sidan Kustvägen)


Kl. 19.00              Delta i femkamp på campingen för hela familjen! Samling på fotbollsplanen. Vid regn Singstar i TV-rummet och femkamp flyttas till kl. 17.00 på midsommardagen.


Midsommardagen:


Kl. 11.00              Häng med på tipspromenad! 20 kr för vuxna, 10 kr för barn. Start vid receptionen, vid mål finns kaffe/saft och våffla för 20 kr.


Kl. 15.00              Uppträd i Småstjärnorna som avslutas med godisregn och prisutdelning av Småstjärnorna, femkampen och tipspromenaden! Anmäl artist, låt eller annat framträdande till receptionen innan kl. 13.00. Samling 13.45 vid Stora scen (gräset framför servicebyggnaden).


Kl. 17.00              Studsa loss på Hoppborgen på fotbollsplanen!


Välkomna - trevlig midsommar!


 


Midsommarafton på Annies gård

RSS 2.0