Marinfestivalen

Ville bara påminna om att Marinfestivalen nu är i full gång, och att på söndag (observera förseningen) kommer Ostindiefararen  "Götheborg" som grädde på moset. Välkomna till HALMSTAD och HAVERDAL!Många skönheter att se.

//Anna-Lena

Krabbfiske

Tisdagen den 28/7 så begav sig 5 tappra krabbfiskare ner till Haverdalsstrand där det skulle fiskas krabbor. Några hade med sig egna fiskeredskap och några fick låna, redskapen bestod av en klädnypa med ett snöre fastsatt . Fiskningen ägde rum på sälrevet, bild nedan.Krabbor nappade bra på kasslern som vi fiskade med, dock inte lika bra på korv.


Ett gäng med krabbor plockades upp och alla testade att hålla i dem.
         

Såhär ser man ut när man fiskar krabbor:


Det hela avslutades med ett krabbrace och fika.
Hela glada krabbfiskegänget uom ledarna Jennifer o Frida.

Vid tangenterna Jennifer

En smak upplevelse

       


Det blev en lyckad tillställning.. Med gillbuffé och gott jaktvin gjort på blåbär och lingon, svenskt vin från Carl-Jan i Grythyttan. Det var Jonas med Kocken Daniel Svensson från Svensk Smak som "bjöd" på en grillbuffé som smakade alldeles UTMÄRKT. Sen Blev det provsmakning på Svenskt björkvin, lite speciellt och föll inte i lika "god jord " hos alla som det goda jaktvinet. Men undertecknad tyckte att det var helt OK men ska nog serveras väl kylt. Vi avslutade med en kopp kaffe med en chokladbit från Haga Choklad. 


                           
   
                             


Men kvällen tog inte slut här , Mats o Stanley var och hämtade sina gitarrer och sen blev det sång och underhållning. Stort TACK Mats o Stanley och alla andra som bidrog till en trevlig kväll.Det känns som det kan bli fler sådana här tillställningar.


Lite hjälp behövdes med texter och hjälp fanns det både i tryck och med hjälp av kunniga gäster .


         
Tänk vad mång begåvningar vi har här på Campingen En av dom är Camilla från Skärblacka som bidrog med sång och texthjälp
Mörkret hann att lägga sig över campingen innan vi bröt upp och då blev det så här mysigt med tända ljus och trevlig stämningTack ALLA för en trevlig kväll!

                              

//Anna-Lena & Stefan

Loranga,Masarin och Dartanjang

Så var det dags för Sommarens höjdpunkt!!!
I eftermiddag kommer Orginal teatern från Göteborg hit och spelar  teatern Loranga,Masarin och Dartanjang för oss. Det ser vi fram emot och hoppas att vädret ska vara med oss denna gången :D Välkommna!
Och nu har dom varit här!!
Ja det blev nog sommarens höjdpunkt, riktigt roligt och barnen fick sig många goa skratt, dom är ju lite galna Loranga,Masarin och Dartanjang.

                          ´
Första föreställningen vi ordnade i nya "Orangeriet" och det funkade jätte bra.
Vi har ju redan haft en Smakupplevelse för de vuxna, kommer med bilder i nästa inlägg om den trevliga kvällen.
                         

Hoppa höjdhopp gick ju fint det också!Det känns som det kommer att bli repris på detta, för vi är helt klart nöjda. Imorgon blir det krabbfiske och onsdag 29/7 blir det Barnens dag här på campingen med mycket lek och överraskningar. Välkomna!

Vid tangenterna Anna-Lena

Det finns inget dåligt väder...

Äventyrsgolf kan man spela i alla väder, inte minst i spöregn. Det gäller bara att hitta de rätta verktygen och hålla modet uppe.

Välkomna till vår nya roliga bana i sol som regn!!

Improvisationsteatern

Den 6/7, gästades vi av improvisationsteatern. Barnen pausade föreställningen och bestämde vad som skulle hända härnäst. Mitt i föreställningen så öppnade sig himlen och regnet öste ner, då var det tur att vi gästades av just en improvisationsteater för då förflyttades föreställningen in istället.


                                               

En föreställning som passade även en äldre publik, många föräldrar som fick sig ett gott skratt. Gör ett försök med att vara två personer som ska prata samtidigt och en person som intervjuar på något ämne. INTE helt enkelt men underhållande för publiken. Tack för föreställningen och hoppas att den -trots Åskgudens påhälsning med störtregn var en kul föreställning för våra "små" gäster.
Nästa teater vi bjuder på Är den 27/7 då Orginalteatern kommer med sin föreställning
LORANGA,MASARIN och DARTANJANG 
Det ska bli kul VÄLKOMNA!!!

Vid tangenterna Anna-Lena med hjälp av Jennifer 

Underhållningstips!

Vill ni ha en underhållande kväll med många goa skratt kan Vallarnas teater med "Virus i Bataljonen" rekomenderas varmt. Claes Månsson är bara så bra!! Även resten av gänget är bra.  

sen ligger ju teatern så vackert med Ätran som en del av scendekoren, bara det är en del i upplevelsen.

Vid tangenterna Anna-Lena

Midsommar - Dans, Glass och lekar.

Årets midsommarfirande klarade sig ganska bra från regnet, endast senare på kvällen började regnet falla.                                   


Den traditionella femkampen genomfördes med det vinnande laget Nässjösvänner. Bilden nedan är från prisutdelningen.


Midsommardagens progrogram kunde vi genomföra helt utan regn
Tipsprommenaden med rekordmånga deltagare som avslutades med våfflor i det nya växthuset var uppskattat.
Vi tackar för underhållnigen våra duktiga talanger stod för på midsommardagens eftremiddag, sång och dans.Vi laddar nu om för nästa Talang jakt 18/7 kombinerad med skattjakt 
Välkomna då som talang eller publik!

//Anna-Lena & Stefan 


RSS 2.0