Valborgsmässofirande i Haverdal

Nu har det bakats i dagarna 2 inför valborgsmässoafton på Annies Gård. Då säljs det goda stenungnsbakade brödet. Jag var där med kameran och fotade bagarna och förste eldaren, det är mycket som ska stämma vid baket, jäsning i rätt temperatur och inte minst att det "pickas rätt. Det gäller att ha rätt handlag.

image32


                       

image37
Här har vi de nybakade brödkakorna. Härligt inte sant, Bra jobbat i "bageriet"
 
Sen sjunger man in våren, lyssnar på vårtal och tänder majbrasan och avslutar med ett fyrverkeri.

image38

Alla är Hjärtligt Välkomna !! Bo på campingen och gå upp på Annies Gård och fira in Våren
Ha en fin Valborgsmässohelg/Stefan & Ann-Lena
Vid datorn och bakom kameran (dock ej på brasan, jag har fått låna ett fint kort från Annies Gård)
Anna-Lena
     

                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0