Valborgsmässofirande i Haverdal
Nu har det bakats i dagarna 2 inför valborgsmässoafton på Annies Gård. Då säljs det goda stenungnsbakade brödet. Jag var där med kameran och fotade bagarna och förste eldaren, det är mycket som ska stämma vid baket, jäsning i rätt temperatur och inte minst att det "pickas rätt. Det gäller att ha rätt handlag.



Här har vi de nybakade brödkakorna. Härligt inte sant, Bra jobbat i "bageriet"
Sen sjunger man in våren, lyssnar på vårtal och tänder majbrasan och avslutar med ett fyrverkeri.

Alla är Hjärtligt Välkomna !! Bo på campingen och gå upp på Annies Gård och fira in Våren
Ha en fin Valborgsmässohelg/Stefan & Ann-Lena
Vid datorn och bakom kameran (dock ej på brasan, jag har fått låna ett fint kort från Annies Gård)
Anna-Lena






Här har vi de nybakade brödkakorna. Härligt inte sant, Bra jobbat i "bageriet"
Sen sjunger man in våren, lyssnar på vårtal och tänder majbrasan och avslutar med ett fyrverkeri.

Alla är Hjärtligt Välkomna !! Bo på campingen och gå upp på Annies Gård och fira in Våren
Ha en fin Valborgsmässohelg/Stefan & Ann-Lena
Vid datorn och bakom kameran (dock ej på brasan, jag har fått låna ett fint kort från Annies Gård)
Anna-Lena
Kommentarer
Trackback