Välkommen tillbaka Anneli !

Anneli har börjat jobba hos oss igen, det är hennes tredje säsong hos oss. Hon är efterlängtad,  jobb fattas inte så det var bara att hugga i, ingen mjukstart precis. Hon har börjat med att sätta häckplantor på det nya området. Vi ska ju börja andvända vårt nya område med 50 nya platser denna säsongen, alla blir nog inte klara att användas i år.Ja vi är glada att hon är tillbaka.



image23


Det är inte bara hos oss det råder full aktivitet. Jag var nere i vår lilla fina båthamn -Skallkrokens hamn- och där är full rulle bland båtfolket. Hamnen är verkligen mysig och värd ett besök när man gästar Haverdal, ska fota nästa gång och visa Er.  Tack för inläggen jag fått, kul att få lite respons och att man läser vad jag skriver, nästa inlägg blir lite om vad som händer framöver i samband med att vi öppnar. Ha en bra vecka i det vackra vårvädret.
Anna-Lena

Kommentarer
Postat av: Maya

Hoppas du får en bra kväll!

2008-04-15 @ 22:15:14
URL: http://metrobloggen.se/mayas
Postat av: camilla skärblacka

hej på er!
kul att se att arbetet fortskrider. ser ut att bli fint. längtar tills vi kommer ner ,har påbörjat nedräkningen tills vi får ställa upp vår husvagn igen. ses snart.
kramar från oss i skärblacka

2008-04-18 @ 11:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0