Nu har vi Öppnat för säsongen!

Och vilket väder vi fick premiärhelgen. Det har spikats mest hela helgen men det har även funnits tid att sitta i solstolen och njuta av vädret har vi noterat, tyvärr inte dokumenterat med kameran.
Undrar ibland när det året ska komma när vi kan stå i receptionen och välkomna i lugn o ro. Men när jag tänker efter så är det nog inte heller positivt, för då har det väl inte hänt så mycket heller, det är ju för att vi håller på att utveckla och förbättra hela tiden. Och att sen aldrig allt blir som det var tänkt, så är det ju när man ska ha material o tjänster utförda precis i rätt tid. Men nu är det bara att slutföra finichen. Hoppas Ni haft en härlig helg! och att vi ses till valborgsmässohelgen.


Nästa inlägg blir om invigningen av Äventyrsgolfbanan 1:a maj och firandet på Annies gård med eld o sång.

PÅ återhörande Anna-Lena & Stefan

Kommentarer
Postat av: camilla skärblacka

hemma igen efter en underbar helg i haverdal. kul att se allt nytt som hänt och träffa alla trevliga människor igen. känns helt klart som att komma hem när man kommer ner till vår underbara camping.trivs som fisken i vattnet. ja det har verkligen spikats den här helgen. nu ska vi bara jobba 3 dagar sen kommer vi igen. he det bra.

kram camilla

2009-04-27 @ 00:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0