Midsommar

Midsommar helgen var full av aktviteter, sång och dans. På midsommarafton hade vi den traditionella midsommardansen på Anniesgård. Både stora och små var med och dansade tillsammans, sista dansen blev den trationella raketen. Efteråt fick alla barnen glass! (Glassen sponsrade av Haverdals camping med). Sen var det uppdukat långbord på nästan varje gata inne på campingen. Mysigt att se alla samlade. Sen klockan 19.00 var det dags för 5-kampen. Många som var med och tävlade, Roligt. Alla kämpade på bra men vi fick ett vinnande lag. Lag Conny grattis till Er!

Årets roliga grenar var:
- spotta råtta
- Klädtråden
- Yatzy
- Blöta ringen
- Som en guldfiskMidsommardagen fortsatte vi med traditonerna. Tipspromenad kl 11.00, tror att vi hade rekord många deltagare, roligt att det är så många som vi utamana sig själva i våra kluriga men roliga tipspromenad.

kl 15.00 var det dags för talangjakt och skattjakt. Vi hade 4 duktiga talanger som underhöll oss med sång och dans. Sedan engagerade vi hela familjen i en skattjakt. Många duktigt lag var det, så domarna fick problem. Men tillsist enades domarna om två lag som fick tävla i vår roliga gren spotta råtta! :) Och då fick i ett vinnande lag: Malm-Lindkvist. Stort Grattis!! :)

Det tog inte slut där. klockan 17.00 var det dags för barnen att göra av men ännu mer energi på vår hoppborg. Det lektes för fullt på borgen.
TACK SÅ MYCKET FÖR EN HÄRLIG MIDSOMMAR!!
VÄLKOMNA TILLBAKA NÄSTA ÅR IGEN!
/ Personalen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0